Dobrodošli na zvanični web portal Opštine Kotor
Uspješna relizacija projekta vodosnabdjevanja

Uspješna relizacija projekta vodosnabdjevanja

11.8.14.

Dans je u Opštini Kotor organizovana konferencija za medije povodom uspješne realizacije projekta rekonstrukcije na dijelu vodovodne infrastrukture. Ovim projektom omogućeno je da se vodom iz Regionalnog vodovoda snabdijevaju dijelovi Dobrote od Kampa do Ljute, kako bi u periodima zaslanjenja lokalnih izvorišta ovi djelovi grada imali vodu visokog kvaliteta. Takođe, rekonstrukcijom šahtova i cjevovoda u Škaljarima, omogućena je distribucija veće količine vode potrošačima ovog naselja , kao i bolja raspodijela iz Škaljarskog rezervoara prema Muu i Prčanju.

Organizacija „Mayors for Peace“

Organizacija „Mayors for Peace“

7.8.14.

Grad Kotor, 1. Avgusta 2014. godine, na godišnjoj konferenciji u Hirošimi (Japan), potpisom predsjednice Marije Ćatović, postao je punopravan član međunarodne organizacije „Mayors for Peace“ koja broji 6 206 gradova iz svih krajeva svijeta.

Posjeta gradonačelnika Yermasoyia

Posjeta gradonačelnika Yermasoyia

4.8.14.

Predsjednica Opštine Kotor Marija Ćatović primila je je gradonačelnika Yermasoyia (oblast Limassola na Kipru), g-dina Andreas Gabrielidesa. Cilj posjete je jačanje odnosa između dva grad, koja imaju brojne sličnosti,naročito u oblasti turističkog potencijala. 
Gospodin Gabrielides je ovom prilikom upoznao predstavnike Opštine Kotor sa izbornim sistemom u njegovoj opštini, funkcionisanjem službi, ali i osnovnim privrednim djelatnostima.