Dobrodošli na zvanični web portal Opštine Kotor
PREDSTAVNICI DIJASPORE U POSJETI KOTORU

PREDSTAVNICI DIJASPORE U POSJETI KOTORU

26.7.16.

Predsjednik opštine Kotor dr Aleksandar Stjepčević zajedno sa saradnicima sastao se danas sa predstavnicima dijaspore Južne Amerike kao i sa predstavnicima Zavoda za školstvo i Upravom za dijasporu Crne Gore. 

PODRŠKA EVROPSKE KOMISIJE RAZVOJNIM PLANOVIMA KOTORA

PODRŠKA EVROPSKE KOMISIJE RAZVOJNIM PLANOVIMA KOTORA

22.7.16.

Predsjednik Opštine Kotor dr Aleksandar Stjepčević zajedno sa saradnicima sastao se danas sa Šefom odsjeka Evropske komisije za turizam, nove i kreativne industrije g-dinom Karlom Koracom.

Konferencija „Operativni plan upravljanja Jadranom - AgriGov“

Konferencija „Operativni plan upravljanja Jadranom - AgriGov“

22.7.16.

Danas se u Galeriji solidarnosti u Kotoru održala završna Konferencija na kojoj su promovisani ostvareni rezultati u okviru implementacije Projekta „Operativni plan upravljanja Jadranom - AgriGov“. Projekat je završen juna 2016. godine, a finansiran je iz IPA jadranskog programa prekogranične saradnje.

Na konferenciji su govorili predsjednik opštine Kotor dr Aleksandar Stjepčević, menadžer opštine Kotor Srđan Dragomanović, Jelena Stjepčević - koordinator kancelarije za međunarodnu saradnju, kao i Lena Pasinović, koordinatorka projekta AdriGov, eksperti na projektu Igor Brkanović i Predrag Janković.

Druga javna rasprava povodom nacrta Nacionalne strategije za mlade

Druga javna rasprava povodom nacrta Nacionalne strategije za mlade

22.7.16.
Obavještavamo Vas da će se dana 26.07.2016. godine sa početkom u 10 h u Palati Bizanti održati druga javna rasprava povodom nacrta Nacionalne strategije za mlade. Ovo je prilika da se javno ukaže na eventualne primjedbe i sugestije građana lokalne samouprave, naučnih i stručnih organizacija, nevladnih i drugih organizacija sa ciljem unapređenja teksta Strategije za mlade.
 
Primjedbe i sugestije je muguće dostavi Upravi za mlade i sport, a nacrtNacionalne strategije za mlade možete naći na linku Ministarstva prosvjete

http://www.mps.gov.me/vijesti/163384/Javna-rasprava-o-Nacrtu-Nacionalne-strategije-za-mlade.html

Sastanak Mreze opstinskih projekt menadzera

Sastanak Mreze opstinskih projekt menadzera

21.7.16.

U Kotoru se danas i sjutra održava sastanak - dvodnevna radionica Mreže opštinskih projekt menadžera. Događaj je organizovan od strane Zajednice Opština Crne Gore uz podršku Kancelarije OEBS-a u Podgorici, u saradnji sa Opštinom Kotor.

Obavještenje o nastavku  XLI sjednice Skupštine Opštine Kotor

Obavještenje o nastavku XLI sjednice Skupštine Opštine Kotor

20.7.16.

Poštovani,

Obavještavamo Vas da će se nastavak XLI sjednice Skupštine Opštine Kotor održati 29. 07. 2016. godine (petak) sa početkom u 09,00 sati, u sali za sjednice Skupštine, Palata Bizanti, Stari grad.

S poštovanjem,

Predsjednik,
Nikola Bukilica, s. r.

Položeni vijenci u Kotoru i Risnu

Položeni vijenci u Kotoru i Risnu

15.7.16.

Obavještavamo da su pripadnici opštine Kotor sa udruženjem NORA (Antifašista Kotor) dana 13. jula u 10:00 časova izvršili polaganje cviječa na spomenik palim borcima u parku slobode.

Takođe, istog dana, održano je i polaganje cvijeća u Risnu, tom prilikom, Glavni administrator opštine Kotor, Predrag Abramović se obratio prisutnima:

ČESTITKA PREDSJEDNIKA  POVODOM 13 JULA

ČESTITKA PREDSJEDNIKA POVODOM 13 JULA

12.7.16.
Dragi moji sugrađani, u ime Opštine Kotor i svoje lično, najsrdačnije čestitam 13.jul-Dan državnosti Crne Gore.Ljudi čine porodicu, a porodica je osnov  Države. Želim da sklad, razumjevanje, ljubav koju imamo prema  najbližima gradimo i na višim nivoima, jačajući našu zemlju ujedno stvarajući bolje uslove za život svih nas.

Crna Gora je naša porodica i zato dragi moji sugrađani, još jednom ,  sretan nam praznik.

Čestitka Predsjednika Skupštine Opštine građankama/ima Kotora povodom 13. jula  Dana Državnosti Crne Gore

Čestitka Predsjednika Skupštine Opštine građankama/ima Kotora povodom 13. jula Dana Državnosti Crne Gore

12.7.16.

"U ime Skupštine Opštine Kotor i svoje lično, svim građankama/ima Kotora najsrdačnije čestitam 13. jul,  Dan državnosti Crne Gore.

Dan državnosti se obilježava u znak sjećanja na 13. jul 1878. godine, kada je Crna Gora na Berlinskom kongresu priznata kao samostalna država, kao i na 13. jul 1941. godine, kada se narod Crne Gore i Boke Kotorske digao na ustanak protiv fašizma.

Obavještenje - polaganje cvijeća 13. jula

Obavještenje - polaganje cvijeća 13. jula

12.7.16.

Obavještavamo da će pripadnici opštine Kotor sa udruženjem NORA (Antifašista Kotor) dana 13. jula u 10:00 časova izvršiti polaganje cviječa na spomenik palim borcima u parku slobode.
Opština Kotor čestita svim građanima Kotora i Crne Gore dan ustanka.